Interscholaire | Thema 2017 bekend en jij wil het weten
20826
post-template-default,single,single-post,postid-20826,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Thema 2017 bekend en jij wil het weten

Op vrijdag 7 april 2017 barst weer de Haagse-culturele-middelbare-scholen los op het Maerlant-Lyceum. Zoals jullie van ons gewend zijn, gieten wij hier altijd een thema sausje overheen. Dit jaar smaakt het naar: VORM

Wij horen je gelijk denken… Dit kan alle kanten op! Dat is is maar goed ook want je zult al je creativiteit hierin kwijt kunnen. Het thema vorm is geïnspireerd op het 100-jarig bestaan van de Stijl. Een belangrijk persoon was hierin Mondriaan. Hij had een visie op een nieuwe wereld waarin kunst en leven in elkaar opgaan. Invulling aan dit thema hoeft niet beperkt te blijven tot de oprichters van De Stijl. Je mag natuurlijk ook je eigen vorm creëren. Kijk voor inspiratie op onze gloednieuwe Pinterestpagina.

Speel jij alle zalen plat? Of dans jij de sterren van de hemel? Of ben jij gewoon een multitalent? Geef je dan op bij de begeleider van jouw school! Denk hier bijvoorbeeld aan welke categorie bij jou past. Maar ook of je dit alleen wil doen of samen met klasgenoten. Het kan allemaal! De begeleiders maken uiteindelijk een selectie van al dat talent dat rond loopt bij jou op school. Succes!