Interscholaire | TEAMS HOUDEN HUN ADEM IN #MANNEQUIN
20846
post-template-default,single,single-post,postid-20846,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

TEAMS HOUDEN HUN ADEM IN #MANNEQUIN

All the way from Florida to the Interscholaire #MannequinChallenge

Wat begon met een filmpje gemaakt door Amerikaanse studenten resulteerde in een enorme internethype. Als standbeelden zo stil stonden zelfs grote namen als Christiano Ronaldo, Michelle Obama en Britney Spears hun adem in te houden voor deze uitdaging.

Logisch is het dan ook dat onze eigen Haagse talenten als eerste opdracht een MannequinChallenge mochten maken. Ga er eens lekker voor zitten en kijk hoe de teams van de deelnemende scholen van dit jaar zich aan jullie voorstellen.