Interscholaire | Ook dit jaar: onelinershow
20905
post-template-default,single,single-post,postid-20905,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Ook dit jaar: onelinershow

Dames en heren maak uw borst maar nat en ga maar eens lekker zitten voor de onelinershow. Ook dit jaar is oneliner in de categorie theater weer een onderdeel . Een wervelende spetterende cabaretshow waar alles draait om gevatte grappen, goeie timing en enorm droge humor. Zijn jullie er klaar voor? Wij wel.

 

Ben jij ook zo iemand die de sfeer er altijd in houdt met sappige woordgrappen tijdens een familiediner? Of ben jij degene die de docent net even iets slimmer af is met een gevatte opmerking? Dan is dit dé uitdaging voor jou.

Ga ‘m aan en speel met taal, probeer overal een woordgrap in te zien en geef je op voor de onelinershow. doe mee

 

Wil je een idee hebben hoe dit eruit zit? Check deze aflevering van Padoem Patsss: