Interscholaire | Tijd om een geheim te verklappen
20955
post-template-default,single,single-post,postid-20955,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Tijd om een geheim te verklappen

Pssst op 6 april 2018 is het eindelijk zo ver. Dan barst de leukste, creatiefste en cultureelste strijd van Den Haag weer los. Zoals ieder jaar bedenken we een geweldig thema voor jullie. Alleen is er dit jaar een probleem, het thema is namelijk geheim. En wij gaan niks verklappen.

 

Behalve dan dat jij je nu kan opgeven, want speel jij alle zalen plat? Of dans jij de sterren van de hemel? Of ben jij gewoon een multitalent? Geef je dan op bij de begeleider van jouw school! Denk hier bijvoorbeeld aan welke categorie bij jou past. Maar ook of je dit alleen wil doen of samen met klasgenoten. Het kan allemaal! De begeleiders maken uiteindelijk een selectie van al dat talent dat rond loopt bij jou op school. Succes!