Interscholaire | FAQ
20611
page-template-default,page,page-id-20611,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Vraag & antwoord

 

Met veel zorg en liefde hebben wij zo veel mogelijk gestelde vragen onder elkaar gezet. Mocht nou onverhoopt jouw antwoord er niet tussen zitten neem dan contact met ons.

ALGEMEEN

KOST DE INTERSCHOLAIRE GELD?

Nee! De toegang is volledig gratis. Op het terrein is op verschillende plekken eten & drinken tegen betaling verkrijgbaar.

HOE LAAT GAAT HET FESTIVALTERREIN OPEN?

Voor deelnemers opent het terrein om 16:00 uur. Het programma start om 17:00 uur. De Interscholaire is om 23:00 uur afgelopen.

WANNEER IS DE VOLGORDE VAN DE SCHOLEN BEKEND?

De volgorde van de scholen bij de onderdelen worden op de dag zelf bepaald. Deze zijn terug te vinden bij de ingang van de zalen.

WEDSTRIJD

WAT IS HET THEMA DIT JAAR?

Het thema van de Interscholaire 2018 is GEHEIM.

HOE KAN IK DEELNEMEN?

Elke school heeft zijn eigen begeleider. Bij deze begeleider kan jij je opgeven voor één van de onderdelen. Een overzicht is te vinden op deze pagina.

HOE LAAT MOET IK ALS DEELNEMER AANWEZIG ZIJN?

Het terrein is voor deelnemers om 16:00 uur open. Uiterlijk een half uur voordat het onderdeel begint meldt je zelf aan bij de informatiebalie. Hier krijg je direct een polsbandje om toegang te krijgen tot de kleedkamers.

JURY

WIE MAG ER JUREREN?

Bij elke categorie is er een leerling en een docent van een deelnemende school. Hij of zij mag de punten verdelen.

HOE LAAT MOET IK AANWEZIG ZIJN?

Een half uur voordat het onderdeel begint. Je haalt zelf de jury formulieren op bij de informatiebalie.

Sectie
Lege sectie. Bewerk pagina om inhoud hier toe te voegen.